De producten

Kartonwerken Eerbeek b.v. is groot geworden door de kartonnen schaaltjes in diverse uitvoeringen. Maar daarnaast produceren wij ook papieren zakken in vele formaten en kwaliteiten en vouwkartonproducten. Tevens hebben wij een zusterbedrijf voor de fabricage van papieren draagtassen, papieren blokbodemzakken en tape.

Hieronder volgt een opsomming van de producten:Schaaltjes

schaaltjes Onze kartonnen schaaltjes zijn verkrijgbaar in de formaten 7 x 13 cm., 10 x 16 cm., 12 x 18 cm., 12 x 19 cm., 18 x 26 cm. en 23 x 32 cm..
De gangbare formaten zijn er in drie uitvoeringen: ongevoerd, ersatz gevoerd en aluminium gevoerd. Deze schaaltjes zijn na gebruik uitstekend afbreekbaar, dus milieuvriendelijk.


Papieren zakken

De papieren zak kent iedereen en je ziet ze overal! Er zijn vele variaties en toepassingen. Je krijgt ze onder andere bij de bakker, de cafetaria, de slager, de boekhandel, etc..
Papieren zakken

Hieronder volgt een opsomming van ons assortiment

1 Fourniturenzakken: ook geschikt voor boekhandels, cadeauwinkels, opticiens en hobbywinkels.
2 Verbandzakken voor het hygiŽnisch verpakken van damesverband.
3 Suiker- en meelzakken: ook geschikt voor diervoeders.Rollen en vellen

Onze apparaatrollen en vellen kennen een breed scala aan toepassingen. Bijvoorbeeld bij bloemenwinkels, cadeauwinkels, boekhandelaren, warenhuizen, stoffenwinkels en viszaken worden deze producten veel gebruikt.

Zal ik het inpakken meneer? En uw product wordt ingepakt met papier van een toonbankrol.


Vouwkarton

Vouwkarton en inschuivers Onder vouwkarton vallen producten als cateringdozen, gebaksdozen, zwanenhalsdozen, inschuifkartons en prijskaarten. Deze producten kunnen zowel blanco als bedrukt worden geleverd. Onze kartonnen producten kenmerken zich door een goede afwerking zonder rafels, en de maatvoeringen zijn afgestemd op onder andere onze papieren zakken.
De recente toegevoegde voorgeplakte inschuifkartons, cateringdozen en 6 punts geplakte gebaksdozen geven de vernieuwende kracht van Kartonwerken Eerbeek aan.


Draagtassen

Draagtassen De papieren draagtas is geheel terug van weggeweest! Het is bij uitstek een zeer goede reclamedrager en imagebuilder. Het charisma van de papieren draagtas geeft de inhoud een kwalitatief hoge uitstraling. De kunstof tas kan hier niet aan tippen.
Diverse formaten en papierkwaliteiten zijn leverbaar met plat- of gedraaid papieren handvat.


(C) KWE Tel 0313-491210
Email:
KWE